Flytning af generalforsamling 2021

I disse corona tider har vi valgt at udskyde generalforsamlingen 2021 til 2022.
Vi har i bestyrelsen intens drøftet, hvordan vi kan afholde årets generalforsamling. Med de skiftende restriktioner og usikkerheder omkring corona og mutationerne, har vi valgt at udskyde vores årlige generalforsamling til 2022.
Vi ser dette som en force majeure situation, og da lokalrådets generalforsamling primært har et kommunikativ formål, har vi vurderet at dette var den bedste beslutning i forhold til at udvise samfundssind.

Alle bestyrelsesmedlemmer bakker op om dette, og har også accepteret at valgperioden forlænges med et år. Det vil sige at bestyrelsesmedlemmer på valg i 2021 nu er på valg i 2022 og så fremdeles.
Vi vil lave en skriftlig årsberetning og regnskab som offentliggøres på hjemmesiden og facebook samt i næste aktivitetsblad i maj 2021.

I fald samfundet åbner op, og bliver nogenlunde normaliseret inden sommerperioden, vil vi overveje at holde et sommerarrangement med en stor informationspakke om de forskellige tiltag og projekter vi arbejder på.

Vi håber på alles forståelse for denne beslutning.
På vegne af Bolderslev Lokalråd
Henning Frisk, Formand

Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>