Dagligvarebutik i Bolderslev – pressemeddelelse

Følgende pressemeddelelse er sendt til dagbladene i lokalområdet den 10.juni 2022.

Bolderslev d. 10. juni 2022

Pressen

Pressemeddelelse – Dagligvarebutik Bolderslev

Torsdag d. 9. juni 2022 afholdt projektgruppe ”Dagligvarebutik i Bolderslev” samt Bolderslev Lokalråd borgermøde i Bolderslev Fritidscenter. Der var fantastisk opbakning med over 300 deltagere.

Formanden for Bolderslev Lokalråd motiverede projektet, Hans Meldgaard deltog som repræsentant fra Dagrofa og gennemgik projektet ”Min Købmand i Bolderslev”. Endvidere var der indlæg ved Ejendomsmægler Daniel Toft fra Realmæglerne

Der blev fremlagt et konkret projekt med butikstype, placering og forretningsmodel.

Oplægget til mødet var at informere bredt om hvilken dagligvarebutik vi arbejder på i Bolderslev. Forudsætningerne for projektet blev gennemgået og afslutningsvis blev der indgået en række tilsagn om køb af anparter i det kommende ejendomsselskab, som skal stå som udlejer til den kommende købmand.

Målet er at indgå tilsagn om køb af anparter for 3,0 mDKK. Ved afslutningen af borgermødet var barometret allerede ca. 550.000 kr. Projektgruppen og lokalrådet er utrolig glade og stolte over denne store opbakning efter et 2 timers borgermøde.

På mødet blev det endvidere offentliggjort at den ønskede placering er på hjørnet af Smedefod og Hellevad-Bov Vejen. En lang række kriterier og Dagrofa’s anbefalinger resulterede i dette valg.

Der skal bygges en helt ny butik og med konceptet MinKøbmand og Dagrofa som projektdeltager, er vi i Bolderslev sikker på at vi får en dagligvarebutik. Det vil sikre at Bolderslev fortsat er attraktivt bosætningssted.

Næste fase er en kampagne, hvor de resterende tilsagn om køb af anparter skal indhentes. Vi tror i projektgruppen og lokalrådet at det er muligt – specielt efter den positive opbakning på borgermødet.

Spørgsmål kan rettes til undertegnede.

På vegne af

Bolderslev Lokalråd                       &               Projektgruppen

Henning Frisk                                                 Frank Martensen

Formand

henning.frisk@gmail.com

2361 2294                                                     2128 7678

https://www.bolderslev.dk/wp-content/uploads/2022/05/Pressemeddelelse-Dagligvarebutik-Bolderslev-nr-3-20220622.docx

Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>