Eventtur i Bolderslev

BAK OP OM MULIGHEDEN FOR AT MØDES MED NYE BORGERE I VORES LOKALSAMFUND

Lørdag den 26. juni kl. 10:00

Turen, der varer ca. 1½ time, bliver en guidet rundvisning i byen på gåben, hvor alle kan være med – både voksne og børn. I dagens anledning er stierne langs ruten lavet om til en af Aabenraa kommunes humørstier.

Vi håber at mange børnefamilier vil støtte op om turen, så man herigennem kan lære byen og dens borgere at kende. Selvom du har boet i Bolderslev i mange år, så ring på hos dine nye naboer og inviter dem med på en oplevelse i vores lille lokalsamfund – du kan sikkert også bidrage med en historie.

Vi mødes i markedsskoven ved Æ Kasten Kl. 10:00

Undervejs vil der blandt andet være mulighed for at kigge indenfor i den nye Multisal på skolen samt se nærmere på områdefornyelsesprojekterne ved fritidscentret og rampen.

Turen slutter ved Æ Kasten, hvor man kan sidde og snakke lidt sammen. Der er mulighed for at købe pølser og lidt drikkelse.

På pladsen er der mulighed for at blive præsenteret for nogle af vores mange foreninger m.v.

Medbring det gode humør, naboen og eventuelt mobiltelefon med QR-scanner (Husk også vand til turen hvis behov).

Støt op om et lokalt initiativ.

HÅBER VI SES
Bolderslev Lokalråd

Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>